Predators

Geplaatst op: 11-11-2013

De echte predators in deze wereld zijn gelukkig niet zo eng als de predators uit de film Aliens VS Predators. Het is een Amerikaanse sciencefiction actiefilm uit 2004 waarin een satelliet een warmtebron ontdekt op Antarctica. Een groep archeologen en journalisten besluiten om dit te gaan onderzoeken. Het blijkt een mysterieuze piramide te zijn van verschillende oude volkeren.

In de val

De piramide is gebouwd door Predators die hier de Aliens broeden. De Aliens worden hier gekweekt voor een ritueel waarbij de jonge Predators zich moeten bewijzen door op een Alien te jagen en deze te vermoorden. Het team beland midden in de strijd tussen deze twee gevaarlijke wezens.

Komen ze er levend uit?

Het team staat voor een moeilijke keus. Als ze willen overleven moeten ze met een goede strategie komen. Ze besluiten om de Predators te helpen bij het verslaan van de Aliens. Hoe langer de strijd duurt, hoe minder teamleden en Predators er over blijven. Op een gegeven moment is er alleen nog een vrouw over, samen met de laatste Predator. Ze besluiten om hun krachten te bundelen en het lukt ze om samen de laatste Aliens te vermoorden.

Is de strijd voorbij?

De Predator sterft aan zijn verwondingen en de vrouw heeft het overleefd! Uit het niets verschijnt er een Predator schip en dode Predator wordt meegenomen. Een oudere Predator geeft de vrouw een speer als teken van respect en vervolgens verdwijnt het schip weer in de ruimte. Maar dan komt er ineens een Alien-Predator hybride uit een lichaam van een vermoorde Predator...